جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس ادعای ایلان ماسک: اگر استارلینک را خاموش کنم، تمام خط‌مقدم اوکراین فرومی‌پاشد آمریکا به عراق اجازه واردات برق از ایران را نداد بزرگ‌ترین پرچم اوکراین توسط معترضان در نزدیکی کاخ سفید به نمایش درآمد + فیلم مقتدی صدر به حوادث سوریه واکنش نشان داد جزئیات شرایط احراز تصدی سمت شهردار مشخص شد موافقت حماس با تشکیل کمیته‌ای مستقل برای اداره غزه رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه در بندر چابهار برگزار خواهد شد تأکید سخنگوی طالبان بر اهمیت ایران برای افغانستان | اختلاف داخلی نداریم فرمانده نزاجا خبر داد: الحاق ۲ اسلحه تک‌تیرانداز بومی به نیروی زمینی ارتش | «شاهر» و «باهر» در دست افسران ماهر قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم برگزاری صحن علنی مجلس؛ از بررسی لایحه عضویت ایران در اتحادیه بین‌المللی انرژی خورشیدی تا اصلاح موادی از قانون انتخابات نشست استاندار خراسان رضوی با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی | مظفری: باید با اتحاد و همکاری، از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت استان بهره ببریم ۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه
سرخط خبرها

آمریکا: برجام در دستور کار نیست| آزادی زندانیان در اولویت است

  • کد خبر: ۱۵۵۰۳۲
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۹
آمریکا: برجام در دستور کار نیست| آزادی زندانیان در اولویت است
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشستی خبری به سوالی درباره جزئیات توافق با ایران درباره تبادل زندانیان پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه این کشور منتشر شده است، در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا با توجه به سفر راجر کارستن، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور گروگان‌ها به قطر، مقدمات توافقی با ایران برای تبادل زندانیان در حال فراهم شدن است و جزئیات آن چیست؟، گفت: کارستن در درجه اول برای شرکت در نشست امنیتی جهان به قطر رفته است.

پرایس ادامه داد: مسلما وقتی موضوع آمریکایی‌هایی مطرح است که در جهان و نه فقط در ایران به شکل غیرقانونی زندانی هستند، به طور خستگی‌ناپذیری از هر طریق ممکن تلاش می‌کنیم تا شاهد آزادی سریع‌شان باشیم. شما به خوبی می‌دانید که ما از ابتدای این دولت اولویتی را که برای این موضوع قائل هستیم، به حکومت ایران منتقل کرده‌ایم. اما این که توضیح دهیم دقیقا چه کار‌هایی در این روند کرده‌ایم، هیچ کمکی نمی‌کند. ما تعهد راسخی نسبت به این داریم که هر کاری از دستمان بر می‌آید، برای آزادی آن‌ها بکنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه نشست خبری‌اش در پاسخ به این که در حال حاضر سیاست دولت آمریکا را در قبال ایران چگونه ارزیابی می‌کند، مدعی شد که ایران چالش‌های متعددی در حوزه‌های مختلف، از جمله فعالیت‌های هسته‌ای ایجاد می‌کند که این دولت آمریکا، بر خلاف دولت قبلی که به طور مثال، در زمینه توافق هسته‌ای شکافی میان آن و متحدان اروپایی‌اش وجود داشت، توانست در زمینه این چالش‌ها و در راستای منافعش با شرکا و متحدانش همکاری کند.

او در ادامه مدعی شد که ایران بر خلاف اظهاراتش در ابتدای دولت جو بایدن، آماده بازگشت دوجانبه به اجرایی کردن برجام نبوده است.

پرایس در ادامه گفت: برجام در دستور کار نیست. آنچه در دستور کار قرار دارد، همکاری با متحدان اروپایی و دیگر متحدان و شرکایمان در خاورمیانه و جهان برای مقابله با این برنامه [هسته‌ای]و اعمال فشار بیشتر بر ایران در پاسخ به ناسازگاری و پیشرفت‌های مداوم آن در برنامه هسته‌ای‌اش است.

او همچنین با نادیده گرفتن نقش دولت کشورش در ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه، ادعا‌هایی را علیه نقش ایران در منطقه تکرار کرد، از جمله «تامین مالی گروه‌های تروریستی منطقه.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->